Encara queden places per al curs de construcció dirigit a joves de l’Ajuntament de Palau i Escola Ginebró  

Dilluns, 27 de febrer de 2023 a les 00:00

El sector de la construcció necessita donar resposta a la demanda de personal qualificat
 

Encara queden places disponibles per poder formar part del curs que recentment s'ha iniciat a Santa Maria de Palautordera, i que acull una formació especialitzada en Manteniment i Rehabilitació d'Edificis dirigida a joves de 16 a 29 anys, sense necessitat de formació prèvia, amb l'objectiu de cobrir la demanda de personal qualificat en el sector de la construcció, cada cop més envellit.

La iniciativa va sorgir arrel de les necessitats detectades en el territori per l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, i compta també amb el suport del Gremi de la Construcció del Vallès Oriental.

El projecte està coordinat per les entitats Escola Ginebró i REIR, que acompanyaran els alumnes durant el procés d'orientació, formació i prospecció laboral. L'objectiu final és la seva inserció laboral.

El curs està 100 % subvencionat, s'ha iniciat aquest mes de febrer i s'allargarà fins al juny de 2023. Tindrà un enfocament teoricopràctic que es vertebrarà a través de la reforma de l'edifici de La Cova. La formació consta de 4 mòduls: construcció i paleteria, operacions de manteniment elèctric, operacions de manteniment de fontaneria i acabats.

Les persones interessades poden demanar més informació i inscriure's a formacio@reir.cat o dirigint-se a l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera. 

Darrera actualització: 27.02.2023 | 12:16