Escape Room “Escapem dels plàstics”

Dijous, 26 d'octubre de 2023 a les 00:00

Dins la setmana de prevenció de residus, l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ha organitzat conjuntament amb la Diputació de Barcelona una activitat Escape Room “Escapem dels plàstics”.

Veniu a resoldre aquest escape box! Sou un equip d'agents secrets de la Plastipol, la secció de la Interpol que controla el bon ús dels plàstics en l'àmbit global. Heu descobert que el conglomerat industrial “Plastidèmia” ha elaborat un pla per aconseguir la proliferació massiva de l'ús de plàstics d'un sol ús arreu del món. Assolireu aturar el seu pla i escapar amb la maleta amb la metodologia secreta de com viure sense plàstics?

Aquesta activitat està adreçada a un públic adult o juvenil i públic familiar, hi poden participar menors a partir de 12 anys o a partir de 10 anys si van acompanyats d'un adult. Hi haurà 4 sessions; a les 10:30 h, 11:15 h, 12 h i 12:45 h. La durada aproximada de l’activitat és de 45 minuts i almenys un dels membres de l’equip ha de disposar d’un mòbil amb lectura de codis QR.

L'activitat tindrà lloc el dissabte 25 de novembre al pati de la Cova. Cal inscripció prèvia a l’activitat en aquest formulari

Darrera actualització: 26.10.2023 | 23:09