Festa Major Aplec del Remei 2023

Dilluns, 18 de setembre de 2023 a les 12:30

Ja s’acosta la data de la festa més important del municipi, la Festa Major de l’Aplec del Remei. I, un any més, us fem arribar el programa ple d’activitats per a totes les edats.

El programa que heu rebut imprès a casa ha patit algunes modificacions, les correccions estan aplicades al programa adjunt a aquesta notícia.

El programa d’enguany és una col·laboració amb el centre d’art NIDART per promoure, entre d’altres, les arts plàstiques. Compta amb un disseny gràfic de Sandra Arias i els diferents col·laboradors/es de NIDART que han pintat els programes fent dripping. Per aquest motiu, cada programa és únic i diferent.

Aquesta no és l’única sorpresa programada per la Festa Major, sinó que en el seu interior descobrireu totes les activitats. Algunes d’elles requereixen compra d’entrades anticipades; com els concerts de l’Orquestra Selvatana i Maravella, el Teatre, el Sopar d’Inici de Festa Major i el Teka i Tragu.

La venda d’entrades es farà de manera presencial durant tres dies i només s’acceptarà el pagament amb targeta de crèdit:

  • Dilluns 2 d’octubre a la Sala de Plens de l’Ajuntament de 10 h a 13 h i de 16.30 h a 19 h
  • Dimarts 3 d’octubre i dimecres 4 a Can Rahull de 16:30 h a 19.30 h
  • En el cas del Teka i Tragu les entrades es podran comprar als bars participants i divendres 6 d’octubre a l’espai Barrakes.

Les entrades també es podran comprar de manera telemàtica al web: https://activitatspalau.cat/festa-major/

Cal recordar que hi ha col·lectius bonificats per la compra d’entrades; els jubilats empadronats a Palau, famílies nombroses, aturats, joves, alumnes de l’Escola d’Adults i nens entre 3 i 12 anys.

Hi ha altres activitats, que no és necessari comprar entrades, però requereixen inscripció prèvia pel límit de places. Dins del programa trobareu com inscriure-us a activitats com els Farm Games, el Làser Combat, el Tour Fotogràfic o el Torneig d’Escacs Gegant.

Aquest any, també hi haurà l’espai de Barrakes al Parc del Reguissol. Divendres, amb les actuacions de Lildami, Les que faltaband i Dj Mwlins i dissabte, Hotel Cochambre, la Troupe i Dj Santi.

Com cada any, hi haurà el Punt Lila a partir de les 23 h a l’espai de Barrakes. Santa Maria de Palautordera s’adhereix a la campanya de la Generalitat de Catalunya #elmasclismenofafesta, perquè és imprescindible que les festes majors siguin un espai lliure de violències i es pugui gaudir d’unes festes amb consentiment, respecte, diversitat i en comunitat.

Darrera actualització: 26.10.2023 | 17:25