II Concurs Fotogràfic Montseny a la mirada

Dimarts, 2 d'abril de 2024 a les 00:00

Nova edició del concurs fotogràfic Montseny a la mirada. Convocada per l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera de la mà de l’Àrea de Cultura i Joventut, juntament amb la Biblioteca Municipal Ferran Soldevila, Àrea de Turisme i l’Àrea de Medi Ambient, per commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient (4 de juny)

El concurs té com a objectiu captar el patrimoni humà i natural del massís del Montseny. La petjada de l’activitat humana (positiva i negativa) sobre aquest territori (agricultura, ramaderia, turisme, sobre explotació, agricultura sostenible, turisme sostenible...)

La inscripció és gratuïta i oberta a tothom qui ho desitgi. Pot presentar fotografies al concurs qualsevol persona, aficionada o professional de la fotografia, independentment de la nacionalitat o lloc de residència, sempre que els seus treballs s'ajustin a les bases. Es podran presentar un màxim de 3 fotografies per persona. Caldrà indicar la ubicació exacta de la fotografia.

Hi ha dues categories:

  • Categoria juvenil: de 12 a 17 anys
  • Categoria adulta: a partir de 18 anys

Només es podran presentar imatges en format digital, amb una resolució de 300 píxels per polzada. Amb una mida mínima de 1000 píxels pel costat més curt i màxima de 1920 píxels en el costat més llarg, amb un pes màxim de 2 MB.

Les persones que vulguin participar hauran d'enviar un correu únic a b.st.m.palautordera.fs@diba.cat indicant nom i cognoms, telèfon o correu electrònic i títol de l'obra.

També es pot participar per Instagram amb l'etiqueta #concursfotografiapalau. Caldrà mencionar el perfil de la biblioteca @bibliosmpalautordera, l’Ajuntament @ajsmpalautordera i Medi Ambient @mediambpalau així com enviar un missatge a @bibliosmpalautordera amb el nom i cognoms, telèfon o correu electrònic i títol de l'obra.

Les obres es poden enviar des del 25 de març fins al 17 de maig a les 20 h.

Darrera actualització: 02.04.2024 | 09:35