Inaugurat el nou rocòdrom de Palau

Dilluns, 5 de juliol de 2021 a les 00:00

Aquest dissabte 3 de juliol es va inaugurar el nou rocòdrom de Santa Maria de Palautordera juntament amb el Centre Excursionista de Palautordera.

Situat a l’exterior de la Pista Joan Cañellas i Reixach, va acollir dissabte un acte d’inauguració amb totes les persones voluntàries que han participat en la seva construcció. Va haver-hi temps per un pica pica, una primera jornada d’escalada i també un sorteig de material d’escalada.

El rocòdrom s’ha adaptat i segueix totes les mesures i aforament establertes pel Procicat i de moment comptarà amb un responsable de centre a l’espera de la relaxació de les mesures.

Per fer ús de les instal·lacions del rocòdrom es pot sol·licitar hora directament al Centre Excursionista de Palautordera. Es recorda que és necessari tenir experiència en aquest esport per utilitzar-lo de manera independent. Aquelles persones que no hagin escalat mai i vulguin provar-ho també es poden posar en contacte amb el Centre Excursionista i l’Escola d’Escalada. 

La iniciativa del rocòdrom es va iniciar davant la necessitat de més espai per les entitats esportives del municipi. A causa de l’alta activitat esportiva que hi havia a la pista es feia incompatible i molt difícil realitzar esport de forma conjunta i simultània entre les entitats.

Aquest fet va portar a l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament, conjuntament amb el Centre Excursionista Palautordera (CEP), a buscar un lloc alternatiu per a la creació del rocòdrom.

Darrera actualització: 05.07.2021 | 12:29