Informació sobre la vacunació de la grip a Palau

Dimecres, 17 de novembre de 2021 a les 00:00

La campanya de vacunació de la grip continua amb bon peu a Santa Maria de Palautordera amb una resposta de la ciutadania molt positiva segons indica l'equip d'atenció primària del municipi.

La campanya de vacunació de la grip s'ha iniciat recentment als centres d'Atenció Primària del Vallès Oriental amb l'objectiu principal d'arribar a persones que tenen 60 anys o més, persones que pateixen una malaltia crònica, embarassades i professionals de la salut.

Aquest any, la campanya inclou una novetat destacada: les persones que van rebre la segona dosi de la vacuna contra la COVID-19 fa més de 6 mesos, i que tenen més de 70 anys, podran rebre alhora la vacuna de la grip i la dosi de reforç contra la covid-19.

A Palau la vacunació s'està realitzant com és habitual a la Sala d'Actes de l'Esplai. Si esteu dins algun dels grups de persones que ja es poden adherir a aquesta campanya de vacunació podeu demanar cita prèvia a través del web de programació de visites (http://citasalut.gencat.cat) o a través de La Meva Salut, a l'apartat "Cita".

Darrera actualització: 17.11.2021 | 12:58