Ja es poden consultar les dates de l’inici de classes per al curs 2022/23

Dissabte, 27 d'agost de 2022 a les 00:00

Quan l’estiu arriba a la seva fi és moment de tornar a pensar en el retorn al curs escolar i les classes. Aquest any els alumnes del municipi, com a la resta de Catalunya, començaran les classes abans del que és habitual.

Els primers alumnes que tornaran a classe seran els de segon del cicle d’educació infantil i els alumnes d’educació primària: el 5 de setembre serà la data marcada per reprendre els seus estudis.

El segon torn serà el dia 7, en aquest cas per als alumnes de l’Educació Secundària Obligatòria, de Batxillerat i dels cicles formatius de formació professional bàsica, siguin de grau mitjà i superior.

L’endemà, el dia 8, els alumnes de primer del cicle d’educació infantil començaran les seves classes, tenint del 12 al 16 de setembre el procés d’adaptació dels infants nous.

Els últims en incorporar-se al curs escolar seran els alumnes de l’escola municipal de música Música de Palau, que s’incorporaran el dilluns dia 12 de setembre.

Desitgem a tots i totes les alumnes de Santa Maria de Palautordera una bona incorporació al curs escolar i que sigui un curs profitós i de molt aprenentatge!

Darrera actualització: 23.08.2022 | 10:24