Joventut crea un cens de Joves Creadors

Dilluns, 21 de juny de 2021 a les 00:00

Es vol conèixer quina és la realitat del col·lectiu i fer accions que permetin un major desenvolupament i promoció de la seva activitat artística.

L’àrea de Joventut de l’Ajuntament ha posat en marxa el Cens de Joves Creadors. L’objectiu és conèixer quina és la realitat del col·lectiu juvenil i, posteriorment, posar en marxa accions que permetin un major desenvolupament i promoció de la seva activitat artística (arts escèniques, arts plàstiques, música, videojocs, còmics, literatura, grafit...), com per exemple incloure membres d'aquest col·lectiu en la programació cultural i juvenil del municipi. S'hi poden inscriure totes les persones menors de 30 anys, residents a Santa Maria de Palautordera i ho poden fer tant a títol individual com en grups.

Per inscriure's cal omplir el formulari disponible al web https://activitatspalau.cat/cens-creadors-joves/.  A l’hora d’incloure les propostes a la programació cultural i juvenil es tindrà en compte la qualitat i originalitat, l’interès social i que siguin propostes que fomentin la participació juvenil local.

Per qualsevol dubte relacionat amb el Cens de Joves Creadors es pot contactar per WhatsApp al 680.675.506, per correu electrònic (smpt.joventut@smpalautordera.cat) o per Instagram (@CanRahull).

Darrera actualització: 21.06.2021 | 14:50