La Brigada Jove a punt per iniciar les seves tasques

Divendres, 1 de juliol de 2022 a les 00:00

La Brigada jove és un servei destinat als nois i noies de Santa Maria de Palautordera, entre 16 i 20 anys, amb l’objectiu d’oferir una experiència laboral durant el mes de juliol.

El dilluns dia 4 de juliol 6 joves del municipi iniciaran el seu contracte temporal via Brigada Jove 2022, després del tràmit de la signatura del contracte celebrat avui divendres.

La Brigada jove, és un projecte social que va néixer amb l’objectiu d’oferir la possibilitat als nois i noies del poble d’incorporar-se al món laboral amb una feina remunerada. Amb el projecte Brigada Jove, és persegueix que els i les joves de Palau aconsegueixin el seu primer contacte amb el món laboral i fomentar així les seves habilitats laborals i l’adquisició de competències professionals.

Avui han estat rebuts per l’alcalde Jordi Xena, que ha pogut conversar amb ells sobre les tasques que desenvoluparan per millorar la vila. L’alcalde ha expressat “amb aquesta iniciativa també es pretén que aquests joves adquireixin valors com el treball en equip, el compromís i la responsabilitat i alhora participen en les tasques necessàries pel manteniment i funcionament del nostre municipi”.

Enguany les tasques que desenvoluparan aquests 6 joves seran:

  • Subaltern/a d’Ensenyament, en horaris de matins, 20 hores setmanals.
  • Peó electricista, 3 matins a la setmana, 22,5 hores setmanals.
  • Peó obres i serveis, 3 matins a la setmana, 22,5 hores setmanals.
  • Auxiliar de Cultura i Joventut, 20 hores setmanals en horari flexible, inclou horari nocturn.
  • Auxiliar a Ràdio Vitamènia, 20 hores setmanals, 4 matins i una tarda.
  • Conserge d’Esports, 5 matins, 20 hores setmanals.
Darrera actualització: 01.07.2022 | 21:47