La Comunitat de Municipis del Baix Montseny llança un vídeo promocional sota el lema “Baix Montseny, bons moments”

Divendres, 16 de setembre de 2022 a les 00:00

Des de la Comunitat de Municipis del Baix Montseny, integrada pels quinze municipis de la zona del Baix Montseny i de la que en forma part l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera s’ha realitzat un vídeo de promoció conjunt de la zona.

L’objectiu d’aquest projecte és presentar els principals atractius turístics de la zona, a més de la situació privilegiada que suposa el Baix Montseny, amb el Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny i el Parc Natural del Montnegre i el Corredor. 

Aquest vídeo, disponible a partir del 16 de setembre i amb versió amb subtítols i sense, mostra tots els atractius de la zona fent un repàs amb entitats tan arrelades i conegudes arreu com el Circ Cric de Tortell Poltrona. Al llarg del vídeo es poden veure diferents paisatges i llocs característics fent al·lusió a la gastronomia, el patrimoni, les festes i tradicions, les activitats culturals i els itineraris senderistes i cicloturistes a més de l’allotjament que es pot trobar a la zona. Un exemple del que es pot veure en el vídeo és el ball de gitanes, típic a la zona i amb associacions com el Ball de Gitanes de Santa Maria de Palautordera.  

Aquest projecte vol promocionar un turisme sostenible i natural envoltat dels nostres paratges i tota l’oferta lúdica i esportiva que ofereixen els municipis del Baix Montseny sota el lema “Baix Montseny, bons moments”. El projecte compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Immaterial Vallès i Circ Cric. Des de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera donem tot el suport a aquesta proposta, ja que considerem que busca un turisme de qualitat i una propulsió econòmica necessària pels municipis de la zona.  

Darrera actualització: 16.09.2022 | 16:00