La cooperativa d’habitatge feminista palauenca “La Renegà” llança una campanya de micromecenatge

Dijous, 19 de maig de 2022 a les 00:00

La cooperativa d’habitatge feminista palauenca “La Renegà” llança una campanya de micromecenatge per cofinançar la construcció de dos habitatges socials destinats a dones que han patit contextos de violència. Els pisos estaran ubicats a la cooperativa i seran de protecció oficial en un terreny en sòl privat a Palau.

La campanya vol aconseguir un mínim de 20.000 euros i assolir l’objectiu òptim de 76.000 € abans de 40 dies, fins al 12 de juny, que es destinaran a sufragar l’aportació econòmica del capital inicial obligatori que cal desemborsar per cada un dels habitatges (36.000 euros per cada un dels habitatges socials). 

Fins ara han aconseguit el 25% de finançament, en aquest enllaç de la plataforma de micromecenatge Goteo podeu fer la vostra aportació: http://www.goteo.org/project/habitatges-socials-a-la-renega

La Renegà vol ser una comunitat de vida que ofereixi una llar segura i acollidora i que afavoreixi els processos de recuperació i empoderament per a aquestes dones, i per fer sostenibles aquests processos de transformació, necessiten un entorn de cura mútua i reconeixement i un espai on teixir vincles i poder vincular-se sense viure-hi en el futur.

Darrera actualització: 19.05.2022 | 12:02