La nit de l'esport

Dimarts, 29 de novembre de 2022 a les 10:00

Des de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera es convoca la 1a edició de La Nit de l'Esport amb la voluntat de donar el protagonisme que es mereix tot el teixit esportiu del municipi. El proper 10 de Desembre a les 20 h a l'Envelat celebrarem una jornada plena de sorpreses i reconeixements.

L’Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, amb el nom de Premis Nit de l’Esport, vol reconèixer i guardonar a les persones i entitats locals que han destacat pels èxits assolits o per la promoció que han fet de l'esport durant les temporades 2021-2022. Tothom qui vulgui podrà participar d'aquestes jornades on es lliuraran diferents premis:

  • Guardó Quatre Hereus
  • Reconeixements especials
  • Aniversaris d'entitats

El primer dels premis, el Quatre Hereusés un reconeixement pensat no tant en els èxits esportius assolits sinó més aviat per la seva contribució a la promoció de l’esport, la difusió dels valors de l’esport, la seva trajectòria cívica i social vinculada al món de l’esport o la difusió dels valors de l’esport entre la societat palauenca. Després també celebrarem els aniversaris de tots els clubs esportius i altres reconeixements a entitats, col·laboradors i gent que es vulgui posar en valor per la seva antiguitat al club, el seu carisma, jublicació de càrrec, etc...

Per a més informació podeu consultar les bases reguladores.

Us hi esperem!

Darrera actualització: 29.11.2022 | 09:38