La Policia Local fa una xerrada al centre Afadis

Dijous, 28 de gener de 2021 a les 00:00

Va ser ahir dimecres 27 de gener i es va parlar de la col·laboració del centre en un taller de reciclatge de roba policial i sobre les tasques de la Policia Local

Aquest dimecres, 27 de gener, la Policia Local de Santa Maria de Palautodera va oferir una xerrada al centre Afadis. En l'acte es van tractar principalment dues temàtiques. En primer lloc, la col·laboració que té el centre amb un taller de reciclatge de roba policial, en el qual ajuden a la Policia Local a tallar la roba i a separar els logotips i credencials que hi ha en el vestuari per poder-la reciclar, ja que no es pot tirar de qualsevol manera. En segon lloc, es va explicar què fa la Policia Local de Santa Maria de Palautordera, de quin material disposa i com s'organitza. Després, les persones usuàries del centre també van tenir l'oportunitat de preguntar-los els seus dubtes i inquietuds envers la policia.

Després de la xerrada, els usuaris del centre van poder observar, tocar i pujar a diferents vehicles policials i veure'ls de primera mà.

Darrera actualització: 28.01.2021 | 13:55