L’Ajuntament de Palau se suma al Dia Internacional del Càncer de Mama

Dimecres, 19 d'octubre de 2022 a les 00:00

Avui, 19 d’octubre, és el Dia Internacional del Càncer de Mama. Aquesta malaltia afecta milions de persones cada any, majoritàriament dones.

L’Ajuntament de Palau se suma als actes de difusió d’aquesta malaltia tan important com comuna, i per això volem difondre aquest vídeo de l’associació argentina Movimiento Ayuda Cáncer de Mama (MACMA).  

En el vídeo podem veure una breu guia d’autoexploració mamària en què, amb enginy, es fa ús d’un model masculí per esquivar la censura que trobem a xarxes socials dels pits femenins. Compartim amb tots vosaltres aquesta campanya, que vol servir per ensenyar com ha de ser una correcta autoexploració que pot permetre la detecció precoç d’un possible càncer de pit.  

El càncer de mama és el càncer més comú, amb més de 2,2 milions de casos arreu del món segons les dades de l’Organització Mundial de la Salut de l’any 2020. L’Associació Espanyola Contra el Càncer ha informat que, des de principi d’any, s’han detectat més de 34.000 casos. És per això que considerem fonamental difondre aquest tipus de contingut, animant a totes les persones i, especialment les dones, a què es facin revisions periòdicament. 

Darrera actualització: 19.10.2022 | 14:52