L’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera obre ajuts per assistir als casals d’estiu d’enguany

Dilluns, 2 de maig de 2022 a les 00:00

Aquest dilluns 2 de maig s'obre el període per demanar ajuts econòmics de casal d'estiu per als menors empadronats a Palau que vulguin assistir a algun dels casals d'estiu que es realitzen i que es troben en una especial situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques, i també ajuts econòmics de casal d'estiu a menors i joves majors de 16 anys, empadronats a Sta. Maria de Palautordera i que assisteixin al Casal d'AFADIS.

Els menors hauran de ser sol·licitants de Casals d'Estius que estiguin organitzats per AMPA's, AFA'S, Entitats esportives o Entitats sense afany de lucre i que es realitzin en el municipi de Sta. Maria de Palautordera.

La sol·licitud es presentarà a les Oficines d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera. La sol·licitud degudament signada pels pares haurà d'anar acompanyada de tota la documentació requerida per valorar l'ajut.

Trobareu tota la informació, full de sol·licitud, documentació a aportar i bases adjuntes a la notícia. El període de recollida de sol·licituds està disponible fins el 20 de maig.

Darrera actualització: 02.05.2022 | 12:21