L’Ajuntament obre un canal de Telegram per informar d’incidències i avaries

Dimarts, 15 de juny de 2021 a les 00:00

Tothom que vulgui tenir-hi accés s’haurà de descarregar l’aplicació i unir-se al canal creat.

L’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ha obert un nou canal de comunicació amb la ciutadania a l’aplicació Telegram. D’aquesta manera amb aquest nou canal de difusió s’informarà  la població d’incidències i avaries que es puguin donar al poble i avisar al moment a tothom.

El canal de Telegram se suma així a la resta de xarxes socials que ja s’utilitzen des de l’Ajuntament (Facebook, Twitter, Instagram i Youtube) a més del web municipal per informar a la població.

Telegram és una aplicació de missatgeria instantània gratuïta que permet enviar i rebre missatges entre els usuaris. Alhora, i a través de canals que permet crear l’aplicació es poden enviar missatges undireccionalment cap a les persones que s’hi hagin subscrit.

Totes aquelles persones que es vulguin unir al nou canal de Telegram en primer lloc, hauran de tenir descarregada aquesta aplicació al seu telèfon (versió tant per Android com per IOS). Un cop descarregada, han de buscar al cercador de l’aplicació: Ajuntament de Santa Maria de Palautordera i unir-se al canal, també es pot fer clicant aquest enllaç: https://t.me/ajuntamentpalau

Darrera actualització: 14.07.2021 | 15:48

Imatges

QR canal telegram