L’exposició “Quan parles fas màgia” arriba a Santa Maria de Palautordera (amb concurs i premi!)

Dimecres, 28 de desembre de 2022 a les 00:00

L’exposició "Quan parles fas màgia" forma part d’una campanya del Voluntariat per la llengua (VxL) que vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d’enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003. A partir de la metàfora de la màgia focalitza l’atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.

L'exposició es podrà visitar del 9 de gener al 8 de febrer a la Biblioteca Ferran Soldevila de Santa Maria de Palautordera.

Horaris de visita: 

Matins: dimecres i dissabtes de 10 a 13.30 h
Tardes: de dilluns a divendres de 15.30 a 20 h

CONCURS + PREMI

  • Del 9 de gener al 8 de febrer, les persones que visitin l'exposició podran participar en el concurs que hem organitzat sobre l'exposició.
  • Els participants hauran d’escanejar amb el mòbil el codi QR que trobaran en el cartell o copiar l’adreça web http://breu.cpnl.cat/expovxlsmpalautordera per poder accedir al qüestionari virtual de participació.
  • El qüestionari té 14 preguntes; algunes es poden respondre a partir dels panells de l'exposició i d'altres són de llengua.
  • Poden participar-hi els majors de 14 anys.
  • Només s’admetrà una sola participació per persona.
  • Entre les persones que encertin 10 o més de 10 preguntes se sortejarà un lot de llibres de la Biblioteca.

Termini de participació

1. El període de participació és del 9 de gener al 8 de febrer (fins a les 12 h). El sorteig es farà el dia 8 de febrer, a les 14 h.

2. Els dies 9 i 10 de febrer ens posarem en contacte amb el guanyador o la guanyadora, i també se’n farà difusió a través de l’Instagram de la Biblioteca Ferran Soldevila i també del Facebook del SLC Granollers-SCC del Vallès Oriental.

Accés al qüestionari

Podeu accedir al qüestionari mitjançant la pàgina http://breu.cpnl.cat/expovxlsmpalautordera  a partir del dia 9 de gener.

El Voluntariat per la Llengua és un programa de la Direcció General de Política Lingüística gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística. El VxL facilita la conversa en català a persones amb coneixements bàsics de la llengua que necessiten practicar-la per adquirir fluïdesa (aprenents) amb persones que la parlen (voluntaris). 

 

Darrera actualització: 02.01.2023 | 10:18