Oci alternatiu i nocturn per la joventut aquest juliol

Dissabte, 25 de juny de 2022 a les 00:00

Aquest mes de juliol s’han impulsat en el marc de la Zona Jove quatre activitats perquè el jovent gaudeixi d’una oferta d’oci de qualitat a Palautordera. 

El divendres 1 de juliol a la plaça Major arriba Hip Hop Zone! un espai gratuït amb tallers de grafiti, demostracions de break dance, showcase dels participants de Can Rahull Records i actuacions de LA ELISA i Vichy Flock.  

Els carrers, places i parc es convertiran en una apocalipsis zombi el divendres 8 de juliol a la matinada. Reuneix el teu equip i amb l’ajuda d’un mapa supera totes les proves sense ser infectat per cap zombi. El preu de les entrades és de 12 euros per empadronats a Palautordera (web i presencial a Can Rahull), entrades per no empadronats 20 euros (presencial a Can Rahull) o 29,9 € per al públic general via web. El web on es poden comprar és https://zombies.es/

El torneig de futbol sala del 15 de juliol serà la tercera activitat de Zona Jove. Amb el teu grup d’amics i amigues i apunta’t a aquesta nova edició. L’equip vencedor guanyarà una partida de paintball gratuïta per a tots els jugador. Les inscripcions valen 5€ per equip i s’han de fer al portal www.activitatspalau.cat. 

Per tancar la Zona Jove, després de la pandèmia torna una de les activitat estrelles: la piscina nocturna. Inflables aquàtics, llums i música ompliran la piscina de Fontmartina el divendres 21 de juliol fins les dotze a de la matinada. 

Per a més informació, inscripcions, entrades i autoritzacions de menors visita el web www.activitatspalau.cat/zona-jove. 

Escriu a Joventut per qualsevol dubte per WhatsApp (680.675.506) o Instagram (@canrahull). 

Darrera actualització: 23.06.2022 | 11:32

Imatges