Palau participa en la campanya de joguines de Creu Roja “La joguina educativa”

Divendres, 11 de desembre de 2020 a les 00:00

Fins el 28 de desembre l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera realitzarà la recollida anual de joguines de Nadal. La iniciativa s'emmarca dins del projecte “La Joguina Educativa” i es remarca la importància de garantir joguines noves, no sexistes, no bèl·liques i comportin valors positius pels infants en situació de vulnerabilitat.

Cada any Creu Roja Joventut duu a terme la campanya "Els seus drets en joc" del projecte “La Joguina Educativa” a tot el territori català amb la finalitat de poder garantir joguines per nadal a aquells infants que es troben en una situació de vulnerabilitat.

Aquest any excepcional, es vol impulsar que encara siguin més els infants beneficiaris del projecte. És per això que Creu Roja Joventut ha sol·licitat que les joguines siguin noves, ja que tots els infants tenen dret a estrenar una joguina independentment de la situació econòmica de les seves famílies; no bèl·liques, no sexistes i sostenibles. 

El camp del joc és vital pel creixement de l'infant i la seva construcció com a persones adultes, és per això que Creu Roja anima a les persones que realitzin les seves donacions a regalar joguines que transmetin valors socials positius, com la cooperació, la solidaritat, la imaginació, etc. 

Trobareu tota la informació i punts de recollida clicant aquí.

Darrera actualització: 11.12.2020 | 14:54