Palau se suma a la reivindicació del 28J

Divendres, 17 de juny de 2022 a les 00:00

El pròxim dijous 30 de juny a la plaça major de Santa Maria de Palautordera es commemorarà el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+ que se celebra el 28 de juny.

Com cada any l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera es suma a la reivindicació reclamant els drets i les polítiques específiques del col·lectiu de manera que se’ls permeti integrar-se plenament a la societat.  

A Palau emmarcat en la commemoració del 28J tindrà lloc una taula rodona sobre educació i diversitat, amb el títol “Eduquem en la diversitat?”, on es reflexionarà sobre la situació actual a les escoles i els reptes i necessitats existents.  Posteriorment, es realitzarà una perfomance participativa i anònima sobre la diversitat afectiva-sexual i de gènere.  

L’acte finalitzarà amb un concert a càrrec de “Llefa’m Blanc”, amb Luis i Arnau de pop-rock electrònic i seguidament sessió de PD amb Hada amb música. 

A més, com cada any es penjarà la bandera LGTBIQ+ a l’edifici consistorial i s’il·luminarà amb els colors de l’Arc de Sant Martí la façana.  

Darrera actualització: 17.06.2022 | 11:06