Palau s'integra a la T-mobilitat

Divendres, 27 de gener de 2023 a les 16:00

Aquesta setmana Santa Maria de Palautordera s'integra a la T-mobilitat a través de Cingles Bus, que ofereix serveis urbans a Sant Celoni i Palau.   

La T-mobilitat integra aquesta setmana una part molt significativa de la xarxa d’autobusos de les 6 corones de l’ATM de Barcelona que restaven per incorporar en el nou sistema de validació. Es tracta d’un paquet amb més de 170 línies d’autobusos de Sagalés que presten serveis tan interurbans com serveis de busos urbans de tota la província de Barcelona. 

En el cas de Santa Maria de Palautordera Sagalés comença a integrar-se en la T-mobilitat a través de Cingles Bus, una explotació que compta amb diverses línies interurbanes que a més d’oferir serveis urbans a Sant Celoni i Palau, també connecta el Maresme amb el Vallès.  

Aquesta acció permetrà unificar tots els transports amb una única targeta de transport. Amb les incorporacions d’aquesta setmana, el desplegament de la T-mobilitat en la xarxa de bus de les 6 corones de l’ATM de Barcelona és de prop del 90%. Avui aquest sistema ja supera el mig milió de validacions en dia feiner i permet viatjar per tota la xarxa ferroviària de l’ATM de Barcelona, a tota la xarxa de bus de l’àrea metropolitana de Barcelona i a pràcticament tots els serveis interurbans i urbans d’autobús de les corones 2, 3, 4, 5 i 6. 

Canals de venda dels títols 

La venda de títols de l’ATM de Barcelona de totes les zones es duu a terme en els canals de comercialització oficial de la T-mobilitat: 

Darrera actualització: 27.01.2023 | 16:03