Participa al carnaval online!

Dilluns, 15 de febrer de 2021 a les 00:00

Per complir amb les mesures sanitàries i restriccions vigents, enguany es proposa un sorteig via xarxes socials.

Davant la impossibilitat de celebrar el carnaval als carrers del poble, donarem la volta a la festa i gaudirem d’un carnaval a les xarxes socials. En concret, es tractarà d’omplir instagram de fotografies i vídeos carnavalescs. De l’11 de febrer fins al 15 de febrer a les 15 h, totes les persones que vulguin poden fer una publicació individualment o en unitat familiar/grup bombolla (màxim 6 persones) i entraran a un sorteig de 6 vals de compra de 100 €  per gastar a qualsevol dels establiments adherits al sorteig.

Per participar al sorteig, cal etiquetar al compte oficial de l’Ajuntament (@ajsmpalautordera) i afegir el hashtag #CarnaVals21.

Les persones que no tinguin compte a Instagram també podran participar enviant les fotografies i vídeos (de màxim 15 segons) al correu electrònic cultura@smpalautordera.cat

Totes les publicacions que compleixin aquest requisit es penjaran a les stories d’Instagram de l’Ajuntament i entraran al sorteig que es farà el dimarts 16 de febrer, a les 19 h, en streaming a través del compte d’Instagram de l’Ajuntament.

Que la pandèmia no aturi el carnaval de Palau!

Darrera actualització: 15.02.2021 | 14:05