Projecte de pacificació al Passeig de l'Estatut, Vitamènia i crta. Nova de Sant Esteve amb semàfors

Dilluns, 14 de novembre de 2022 a les 00:00

Des de l'Ajuntament s'ha aprovat un projecte de pacificació amb la instal·lació de semàfors a diversos punts del municipi, amb l'objectiu de reduïr la velocitat dels vehicles i aconseguir que les carreteres siguin més segures per a tota la ciutadania.

La zona de les obres es situa al nucli urbà de Santa Maria de Palautordera, al llarg de les travesseres BV-5301 (passeig de l’Estatut i passeig Vitamènia) i a la carretera Nova de Sant Esteve, més concretament en set punts d’aquestes travesseres. El cost total del projecte són 153.597,04 € dels quals 94.153,85 € seran subvencionats per part de la Generalitat.

L'alcalde Jordi Xena es va reunir amb el cap del Servei Teritorial de carreteres de Barcelona i personal tècnic amb la voluntat de concretar i agilitzar els tràmits del projecte.

En línies generals s'actuarà als 5 semàfors ja existents en aquesta zona, convertint-los en semàfors regulats segons velocitat gràcies a la instal·lació de radars. I, en segon i últim lloc, s'instal·laran 2 semàfors nous, un d'ells a la Carretera Nova de Sant Esteve, a l’alçada del passeig de les Escoles, amb l'objectiu de fer més segur l'accés a l’Escola Fontmartina.

.

Darrera actualització: 14.11.2022 | 17:45

Imatges