S’entreguen les claus de 9 pisos de lloguer social

Dilluns, 2 d'agost de 2021 a les 00:00

Una desena persona ha renunciat al pis que se li havia adjudicat, pel que en els propers dies una família rebrà les claus del desè habitatge.

Aquest dilluns, 2 d’agost, s’han firmat els contractes del lloguer de 9 dels 10 habitatges destinats a lloguer social a Santa Maria de Palautordera. En un acte a la Sala de Plens de l’Ajuntament en què hi ha assistit l’alcalde, el senyor Jordi Xena, els adjudicataris han recollit les claus dels que seran els seus nous habitatges durant els propers 7 anys. El desè habitatge serà assignat en aquests propers dies a una nova família de la borsa, ja que una de les persones inicialment escollides hi ha renunciat.

El procediment d’adjudicació dels 10 pisos de lloguer social es va iniciar el passat mes de novembre de 2020 en resposta a la necessitat d’incidir en la realitat de l’augment de la població amb dificultats per accedir a un habitatge digne. Són pisos que els adjudicataris van triar sobre plànol el passat dia 19 de maig de 2021 i ara es preparen per entrar a viure-hi.

Darrera actualització: 02.08.2021 | 16:37