Taller gratuït sobre “Els sèniors a la recerca de feina”

Dimecres, 15 de setembre de 2021 a les 00:00

Serà el proper divendres 24 de setembre, de 12 a 13 hores, i es farà mitjançant la plataforma Zoom de l’Ajuntament.

Avui dia hi ha moltes persones que estan buscant feina. Per aquest motiu, des de l'Ajuntament i el Servei Local d'Ocupació s'ha volgut impulsar un webinar de coaching ocupacional, per intentar ajudar a totes les persones de Santa Maria de Palautordera i voltants a millorar la recerca de feina.

El webinar "Els sèniors a la recerca de feina” està pensat precisament per a aquest perfil de treballadors i treballadores amb un discurs “reclamatiu” molt específic, reticent i llastrant. A la xerrada, que tindrà una durada aproximada de 45 minuts (i després hi haurà 15 minuts per dubtes i qüestions), es parlarà del potencial dels sèniors: de l’auto concepte com a professionals en què estem dipositant el nostre valor professional. S'ajudarà a posar focus en els potencials per veure la llum en aquells espais on, per ser precisament sènior, hi ha moltes oportunitats.

La xerrada serà telemàtica, a través de la plataforma Zoom de l'Ajuntament i les persones interessades en apuntar-se ho han de fer al Servei Local d'Ocupació (Plaça de la Vila, 1), al telèfon 938 479 626 o al correu electrònic clubdefeina@smpalautordera.cat. Les places s'assignaran per rigorós ordre d'inscripció.

Darrera actualització: 15.09.2021 | 12:52