Torna la Can Rahull Primavera Party!

Dijous, 16 de març de 2023 a les 00:00

Serà el 25 de març, de 20 a 23 hores, i està pensada per joves d'entre 12 i 16 anys.

El Centre Cívic de Palau acollirà el dissabte, 25 de març, de 20 a 23 hores, una nova edició de la Can Rahull Primavera Party, una de les festes més exitoses entre els joves de Santa Maria de Palautordera i rodalia. Música, còctels sense alcohol, ball i molta diversió per gent d’entre 12 i 16 anys. Una proposta impulsada per l’Àrea de Joventut que després de dues edicions amb més de 250 participants, s’ha convertit en una cita ineludible al calendari. 

La festa de la primavera de Can Rahull serà un espai d’oci, però també una oportunitat per teixir vincles amb entitats i projectes del municipi com, per exemple, l’escola de TOT Dansa, el projecte de hip-hop Can Rahull Records o els centres educatius que han participat en l’organització a través de grups de joves. Durant tres hores, hi haurà activitats com l’espai brilli-brilli per sortir amb el millor maquillatge, una sessió de DJ, les millors begudes sense alcohol, una zona de just dance i un Punt Lila. 

Les inscripcions per assistir-hi són obligatòries, però gratuïtes, i es poden fer en aquest enllaç o al WhatsApp 680 675 506. A l’Instagram @canrahull es publicaran en els pròxims dies tots els detalls de l’activitat amb els hashtags #CanRahullPrimaveraParty #CRPP. 

Darrera actualització: 16.03.2023 | 12:51