Tot a punt per commemorar el 8M a Santa Maria de Palautordera

Dilluns, 28 de febrer de 2022 a les 00:00

Santa Maria de Palautordera ja es prepara per a la celebració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, i des de l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament amb el cartell d’enguany s’ha pretès posar especial interès a reflectir la diversitat de les dones, convidant a una concepció no estereotipada de les dones, ja que hi ha tantes mirades com dones al món!  

Després d’aquests temps de restriccions, aquesta vegada celebrem poder programar actes en qui aplegar-nos i commemorar conjuntament la diada.

El 8M serà escenari d’allò que des de l’àrea es pretén anar treballant transversalment i d’una forma sostinguda en el temps i en tots els estrats de la vida palauenca, és per aquest motiu que durant el mes de març s’han programat diversos actes, adjunts en aquesta notícia podeu veure una imatge del programa i us animem a prendre’n part!

La programació arrencarà el pròxim divendres 4 de març i s’allargarà fins al 13 de març. Les activitats del 8M a Santa Maria de Palautordera són les següents:

  • Divendres 4 de març: inauguració de l’exposició fotogràfica “Jo, dona”. A les 20 h a la Quadra.
  • Dissabte 5 de març: Música Bestial amb el concert de Carola Ortiz i Bart Barenghi presentant el seu tercer àlbum “pecata beata”. Un treball on s’han musicat poemes d’escriptores catalanes com Abelló, Rodoreda, Català o Gual, entre d’altres.
  • Dimarts 8 de març: lectura del manifest a les 12 h a la plaça de la vila i exposició artística “Dones de Palau” per part de l’alumnat de les escoles municipals. Es trobarà a la sala de plens i als comerços del poble.
  • Divendres 11 de març: ambientació amb la Palautukada, al parc de Pau Casals a les 19 hores i tot seguit teatre “First round”, a càrrec de Las Fritas, en cas de pluja es realitzaria a la Quadra.
  • Diumenge 13 de març: a les 11 hores la Cursa de les Dones des de la plaça de la vila. Inscripcions a turisme@smpalautordera.cat o al 632.23.68.73. Es donarà una samarreta d’obsequi per a tothom qui participi i s’hi inscrigui abans del 7 de març.

A més de tots els actes organitzats per l’Ajuntament, l’Ateneu de les Arts a Can Balmes també ha organitzat tota una programació relacionada amb el 8M.

A la notícia també podreu trobar un recull de totes les activitats que s’hi faran, des d’un cabaret amb dones artistes que arrenca el dissabte 5 de març, un taller per explorar les possibilitats de la Cianotipia, un taller de la veu del ser, de defensa personal física i emocional o una jam d’impro.

Darrera actualització: 23.03.2022 | 13:00

Imatges