Tret de sortida al Robotseny i Montquímic 2024

Dimarts, 19 de desembre de 2023 a les 00:00

L'edició d'aquest any se celebrarà el 25 de maig i tindrà com a centre d'interès l'aigua sota el títol "El riu és el camí".

 

En l'edició d'enguany hi participaran quatre centres educatius palauencs: l'Escola Fontmartina, l'Escola Matagalls, l'IE La Tordera i l'INS Reguissol.

El tret de sortida es va fer el passat 11 de desembre a l'Ateneu de Sant Celoni amb els representants dels centres educatius, ajuntaments i empreses del Baix Montseny que participaran en aquesta edició.

Hi haurà dos àmbits; el de la robòtica i el de la química. En la robòtica s'hauran de superar les següents proves: Pitàgores, la rampa, potència, l'angle d'un triangle, icosaedre, octaedre, dodecaedre i tetraedre. En l'àmbit de la fira, els reptes a la fira Montquímic seran els següents: Quina salut tenen els nostres rius? Fem un bon ús de l'aigua? Com reciclem l'aigua?

La finalitat d'aquestes iniciatives és promoure el procés d'aprenentatge de la química i la tecnologia des de metodologies experimentals i potenciar les vocacions tecnològiques i científiques.

Per aquesta edició hi haurà més de 1.500 alumnes i la col·laboració de diferents empreses palauenques.

Darrera actualització: 19.12.2023 | 12:00