Un Sant Jordi ple d’activitats, cultura, roses i llibres

Dijous, 4 d'abril de 2024 a les 00:00

Després de l’èxit en les primeres activitats culturals d'aquest any a Palau, l’Ajuntament es prepara per viure una gran jornada de Sant Jordi. Una diada plena de cultura, roses i llibres des del divendres 19 fins al dissabte 27 d’abril.

Aquest any, hi ha activitats organitzades per a totes les edats; des d’un taller infantil de LEGO fins a obres de teatre, exposicions i tallers.

La companyia palauenca 1,2,3 i Teatre recupera l’obra L’oncle Vània, una adaptació de l’obra d'Anton Txékhov. D’altra banda, Alfons Cama presentarà la seva nova obra a la Sala de Plens. La Biblioteca oferirà el taller infantil de construcció de la llegenda de Sant Jordi amb Lego i l’Hora del conte.

Mentre que per dimarts 23, el dia de Sant Jordi, s’esperen paradetes al centre del poble i les exposicions literàries, “Escolto i dibuixo” a la biblioteca i “Pàgines que sonen” al carrer Rafael Morató.

La festa de Sant Jordi finalitzarà amb el Taller amb Mercè Soler a El Colmado  el 26 d’abril, i la Festa Bagant, el 27 d’abril a La Quadra.

Darrera actualització: 08.04.2024 | 09:22