Juga al Trivial Palauenc per combatre el confinament

Divendres, 24 d'abril de 2020 a les 10:00

Coneixes tots els secrets i històries del poble? Ets el veí que més ha llegit sobre Palautordera? Ara és el moment de demostrar si ets un bon palauenc!

El dilluns 27 d’abril s’iniciarà el joc del Trivial Palauenc a través de les històries de la xarxa social Instagram del perfil de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera (@ajsmpalautordera). Fins el 30 d’abril, es publicaran, per aquest canal, preguntes sobre el municipi amb l’objectiu de donar a conèixer, entre la població palauenca, aspectes de la història i la cultura d’una forma participativa i adaptada a la situació actual de confinament.

Les tres persones que encertin més preguntes i compleixin els requisits d’estar empadronats a Palautordera guanyaran un val de 100€ per gastar als comerços locals un cop acabi el confinament i aquests tornin a l’horari habitual.

Algunes de les preguntes han estat pensades i elaborades per Josep Ayats i Eduard Clavé, autors del llibre El masos de Santa Maria de Palautordera, 500 anys d’història (1515-2015) i d'altres per Xavi Muntasell, tècnic de turisme i promoció econòmica de l'Ajuntament de Palautordera.

Les bases senceres de participació del joc es poden llegir aquí.

Sort a tots els participants!

Darrera actualització: 27.04.2020 | 10:56