Mulla't 2020: A Palau ens mullem!

Dimecres, 8 de juliol de 2020 a les 00:00

A Santa Maria de Palautordera ens mullem i serem presents amb la campanya del MULLA’T els dissabtes 4 i 11 de juliol al matí a la Plaça de la vila i el diumenge 12 de juliol tot el dia a la piscina Fontmartina. Aquest dia l’entrada es destinarà a la campanya i per tant els abonaments no seran admesos. 

Per què ens mullem?

L’arribada de la covid-19 ha eclipsat les altres malalties i també l’esclerosi múltiple. De sobte, és com si les malalties d’abans de la covid-19 haguessin deixat d’existir. Necessitem tornar a conscienciar a la població i el Mulla’t és una bona ocasió per fer-ho.

Els fons que es recaptin aquest any permetran, en un moment delicat com l’actual, garantir  els serveis que donem a les persones amb EM: atenció, acompanyament, rehabilitació i formació laboral entre d’altres. Igualment, hem de seguir garantint els fons per a la investigació, que en les últimes dècades ha avançat molt i ha permès alentir la progressió de l’EM fent possible que les persones amb EM tinguin una millor qualitat de vida.  Mulla’t més que mai!

Moltes formes de mullar-se

Enguany hi ha moltes formes de participar al Mulla’t que t’anirem explicant els propers dies perquè res ens atura i el coronavirus tampoc!

A la web del Mulla’t pots organitzar el teu propi repte on-line  per fer arribar el Mulla’t a tot arreu i fer que cada vegada soni millor!

A més, tot i que el dia central del Mulla’t serà el diumenge 12 de juliol, hi ha piscines que es plantegen organitzar activitats a finals de juliol, durant l’agost i fins i tot al llarg del setembre, per allunyar-se de la crisi de la covid. Així que aquest any ens mullarem més que mai. 

Darrera actualització: 09.07.2020 | 10:07