Festa Major Aplec del Remei 2020

Dilluns, 5 d'octubre de 2020 a les 00:00

Un any més us fem arribar el programa d'activitats de la Festa Major Aplec del Remei 2020.

Aquest any podreu trobar el programa en versió digital tant a la pàgina web de l'Ajuntament com escanejant els codis QR que trobareu als cartells de Festa Major.

Amb l'objectiu d'oferir una Festa Major segura s'han près totes les mesures i recomanacions establertes per la Generalitat: Entrades esglaonades, venda online d'entrades, distància i mascareta per seguir fent #culturasegura 

La venda d'entrades es farà a través del portal activitatspalau.cat a partir del Dilluns 5 d'Octubre a les 10h del matí. No obstant, prèviament a aquesta data, tothom que cregui que pot tenir dificultats per adquirir les seves entrades a través d'aquest sistema podra venir a la Sala de Plens en el seguent horari:

  • Dijous 1 d'Octubre de 10 a 14h i de 17 a 19:30h
  • Divendres 2 d'Octubre de 10 a 14h.

En el programa d'enguany trobareu tot un seguit d'activitats amb l'etiqueta "Espectacle Km.0". Aquestes propostes neixen de la voluntat d'afavorir la contractació d'artistes, creadors i companyies locals per tal d'intentar ajudar a pal·liar els greus efectes que els professionals de la cultura estan patint amb l'actual situació.

D'entre totes les propostes que formen part del programa cal destacar la participació de diverses entitats i associacions del municipi que s'han adaptat a la situació actual per a seguir programant i fent cultura. Així doncs, agrair la col·laboració de les entitats, àrees i serveis que, tal com s'ha fet en els últims anys, segueixen treballant per a fer possible la Festa Major.

Esperem que gaudiu d'una bona, segura i diferent Festa Major!

Darrera actualització: 06.10.2020 | 17:17