Atorgament de subvencions al sector empresarial de Santa Maria de Palautordera afectats econòmicament per la crisi sanitària COVID-19.

Dissabte, 9 de maig de 2020 a les 00:00

La Junta de Govern Local (JGL) de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera  celebrada el passat dijous 7 de maig va aprovar les bases reguladores per concedir subvencions a establiments comercials i empresarials del municipi per efectes de la Covid-19

- Ajuts al sector comercial i empresarial

Aquesta crisi sanitària està tenint un impacte directe en l'economia i en la societat. Davant aquesta situació d'emergència de salut pública, l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ve adoptant mesures urgents de resposta que s'afegeixen a les actuacions en l'àmbit estatal i autonòmic. Així, la voluntat de l’Ajuntament és aprovar un paquet de mesures d'àmbit econòmic i social per actuar en dos grans fronts: en primer lloc, donar suport a tots els ciutadans, és a dir, als treballadors, a les famílies, als autònoms, prestant una especial atenció a aquells més vulnerables; i, en segon lloc, donar suport a l'activitat econòmica amb mesures de liquiditat i flexibilitat dirigides a alleujar els costos per a les empreses. Totes aquestes mesures persegueixen mantenir un mínim d'activitat econòmica en els sectors més afectats. L’import total que es destinarà al foment d’aquestes actuacions és de 150.000,00 euros amb càrrec a l’aplicació pressupostària sector empresarial del pressupost de l’exercici 2020. Tota la informació en el document adjunt.

Darrera actualització: 13.05.2020 | 16:15