Comencen les activitats de Zona Jove 2.0

Diumenge, 12 de juliol de 2020 a les 00:00

Aquest divendres 17 de juliol comencen les activitats de Zona Jove 2.0 amb una gimcana scape-room pels carrers i places de Palautordera.

En aquesta primera sessió de “El Marxant d’Art” els joves de 12 a 17 anys hauran de descobrir les pistes i enigmes per trobar la ubicació on es durà a terme la compravenda d’una important obra d’art. El divendres 24 de juliol es repetirà l’activitat i serà el torn dels  joves de 18 a 25 anys.

Ambdós dies la gimcana començarà a les 18h a Can Rahull (c. Empordà, 30) i tindrà una durada aproximada de 2 hores. Es podrà realitzar en grups de 2 a 4 persones i les inscripcions es poden fer al web www.activitaspalau.cat.

A part, al perfil d’Instagram de Can Rahull (@canrahull) es farà un sorteig d’inscripcions gratuïtes i els joves que ho vulguin també podran apuntar-se gratuïtament al i-Punt (oficina jove en moviment) que els dimarts de juliol circularà pels carrers de Palautordera. Aquest dimarts 14 de juliol el trobareu al migdia per la zona de la piscina Fontmartina.

Vídeo de presentació "El Marxant d'Art":https://www.youtube.com/watch?v=D8gYkZcT7Sc&feature=emb_title

Darrera actualització: 13.07.2020 | 13:01