Elaboració d'un cens d'artistes locals

Dijous, 11 de juny de 2020 a les 00:00

La crisi de la COVID-19 està provocant un gran impacte en totes les dimensions de les nostres vides, incloent la vida cultural de totes les ciutats i municipis.
Els professionals de la cultura i especialment aquells que es dediquen a les formes d’art que s’ofereixen en directe, són un dels col·lectius que han patit i estan patint amb més força les conseqüències de la crisi sanitària.

Des de l’Administració local creiem en la necessitat de posar en marxa plans de xoc com ara el que tot seguit us presentem. Els Ajuntaments de Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera i Santa Maria de Palautordera ens hem proposat prioritzar la contractació d’artistes locals en les seves programacions culturals i festives per tal d’ajudar a pal·liar els efectes d’aquesta crisi. En aquest sentit, una de les primeres necessitats detectades ha estat la de disposar un cens, el més complet possible d'artistes i creadors locals a nivell dels municipis impulsors d’aquest projecte.
 
És per aquest motiu que us fem arribar un formulari -document adjunt- elaborat per tal d’anar recollint el major nombre de contactes possibles d’artistes i creadors locals. 

Us demanem doncs, que si us plau feu arribar aquest correu i formulari a tots aquells artistes i creadors de Santa Maria de Palautordera. Només dels que conegueu que resideixin a Santa Maria de Palautordera, ja que les àrees de cultura de Sant Celoni i Sant Esteve de Palautordera ja estan fent arribar aquest mateix correu a entitats i professionals dels seus municipis.

Per fer-ho possible només cal que es retorni aquest formulari degudament complimentat a l'adreça gomezmf@smpalautordera.cat
 
Us agrairíem també que feu difusió d’aquest correu entre totes aquelles persones que considereu que pot ser del seu interés.
 
Estem convençuts, amb les limitacions i mesures de protecció adients, que la pràctica cultural ben aviat podrà tornar-se a posar en marxa i per això ens hem proposat ajudar i protegir tots aquells i aquelles artistes i creadors/es que ajuden en bona mesura a fer-la possible.

Darrera actualització: 12.06.2020 | 08:09