La piscina municipal s'obrirà a finals de juny amb cita prèvia

Dimarts, 16 de juny de 2020 a les 00:00

Com cada any a finals d’aquest mes de juny la piscina municipal obrirà les seves portes a totes les palauenques i palauencs. Enguany però, la situació provocada per la COVID-19 condiciona i modifica substancialment les condicions per accedir a la nostra piscina municipal.

La normativa estatal en matèria de seguretat sanitària estableix en molts àmbits limitacions en l’aforament i en la necessitat de demanar cita prèvia. Les piscines recreatives d’estiu no en són una excepció.  En aquest cas la normativa obliga també a establir franges horàries d’ús d’aquest servei per tal de controlar l’aforament i delimitar dins la zona recreativa de la piscina parcel·les per a cada usuari o grups d’usuaris.

Per tal de fer  viable aquest servei tan esperat per tothom quan arriba la calor, en els propers dies l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera posarà en funcionament una aplicació mòbil on tothom que hi vulgui accedir podrà reservar un espai a la zona de gespa, així com una franja horària.

D’aquesta manera l’Ajuntament vol garantir el compliment del marc legislatiu excepcional provocat per la COVID-19 amb l’ús i gaudi per part de tothom del servei de piscina municipal.

Us agraïm un cop més la vostra comprensió i esforç davant una excepcional situació que mica en mica amb la col·laboració de tots sembla que anem superant.

Darrera actualització: 25.06.2020 | 12:01