La secretària d’Afers Socials Anna Figueras visita Palau i l’entitat AFADIS

Dimecres, 3 de novembre de 2021 a les 00:00

El passat divendres 29 de setembre la Secretària d’Afers Socials Anna Figueras conjuntament amb la Directora General d’Autonomia  Personal i de la Discapacitat Montserrat Vilella van visitar Santa Maria de Palautordera per conèixer de primera mà l’entitat AFADIS Baix Montseny, els projectes de futur que tenen, la seva realitat i les possibles necessitats que tinguin. Donat que és un projecte supramunicipal en la trobada hi va ser present també l’Alcalde de Sant Celoni Raül Garcia.

El departament d’Afers Socials de la Generalitat de Catalunya va ser l’encarregat de gestionar el concert públic de les places que es va realitzar fa uns mesos, destinades a usuàries del nou Servei de Teràpia Ocupacional de l’entitat, el primer d’aquest tipus al Baix Montseny.

Des dels Ajuntament de Santa Maria de Palautordera i Sant Celoni volem agrair públicament a la secretària Anna Figueras la seva visita, així com el seu interès i implicació per aconseguir que l’Associació AFADIS Baix Montseny pugui seguir cobrint totes les necessitats que el territori té en aquest àmbit.

L’Associació de Famílies amb Discapacitat del Baix Montseny és una entitat supramunicipal , sense ànim de lucre, fruit de la iniciativa d’un col·lectiu de familiars de noies i nois amb una discapacitat intel·lectual, que l’any 2011 van sumar esforços per fomentar la seva inclusió social mitjançant activitats diverses a la comunitat.

Darrera actualització: 04.11.2021 | 08:27

Imatges

Visita Anna Figueras Visita Anna Figueras