Marketplace empresarial Covid-19

Dijous, 9 d'abril de 2020 a les 00:00

Us informem que ja fa uns dies des d'ACCIÓ (Agència per la Competitivitat de l'Empresa) s'ha desplegat un servei d’oferta i demanda per fer front a l’emergència sociosanitària provocada pel coronavirus: el Marketplace empresarial COVID-19.

Què pot fer la teva empresa per lluitar contra el coronavirus?

La col·laboració empresarial ha estat una de les consignes més repetides per ACCIÓ durant anys. En una situació com l’actual, el talent, la creativitat i la generositat fan que persones i empreses vulguin donar tot allò que tenen per mirar de pal·liar els efectes de la crisi sanitària que vivim.

Per això, des d’ACCIÓ posem en marxa el Marketplace empresarial Covid-19 on podreu compartir allò que les vostres empreses poden aportar, com poden col·laborar, com poden adaptar-se i convertir-se en part de la solució, cadascuna des dels seus àmbits d’especialitat, des dels seus coneixements, la seva maquinària, els seus materials en estoc, etc.

El Marketplace empresarial Covid-19 s’enfoca especialment a serveis tecnològics i productes sanitaris que puguin ser efectius a curt termini. Trobareu les ofertes que s’han rebut, analitzat i validat. També podeu fer-los les consultes que necessiteu sobre la iniciativa i enviar-los la vostra oferta o la vostra demanda.

Atenció: aquest Marketplace és una plataforma viva. S’han rebut centenars de propostes en molt poc temps. Les veureu publicades progressivament, tan ràpidament com puguin.

 

Se'ns demana que fem difusió d'aquest espai i que les empreses que tinguin aquest tipus de necessitat s'hi adrecin, amb l'objectiu de publicar la seva oferta i moure la demanda amb la màxima agilitat.

Accés al Marketplace

 
Darrera actualització: 20.05.2020 | 17:53