Reobertura de Can Rahull, l'espai cultural i juvenil

Dilluns, 8 de juny de 2020 a les 00:00

La situació provocada per la pandèmia de la Covid-19 ha capgirat la nostra quotidianitat i ens ha situat en un nou paradigma on els procediments i maneres de fer habituals de tots nosaltres, com a societat, s’han reestructurat i sovint modificat substancialment.

L’àmbit de la cultura ha estat un dels grans afectats en aquesta nova situació, afectant de manera directa tant als propis professionals de la cultura, com als formats habituals en que fins ara ens arribava i practicàvem o consumíem.Però mica en mica, i en la mesura que la situació ens ho va permetent, hem d'anar intentant tornar a recuperar els nostres hàbits, costums i espais de relació i cohesió social.

Des de l'Àrea de Cultura apostem per aquest pas endavant i, tot i que amb limitacions i condicionants, tornem a obrir les portes de Can Rahull a la entitats i a la societat palauenca en general. De moment aquest serà l'equipament cultural que obrirem al públic, seguint les recomanacions sanitàries i les directrius que ens marquen un retorn esglaonat i progressiu i caldrà esperar a la FASE III, per  veure en quina mesura aquestes directrius i limitacions es poden anar relaxant.

Obrirem en un primer moment únicament la planta baixa de Can Rahull, i ho farem com podreu veure en la documentació adjunta amb uns aforaments i condicionants pautats per la normativa actual  vigent en Fase II.  En aquest  sentit veureu que per tal d'obrir l'equipament seguint la normativa vigent i vetllant per damunt de tot pel benestar dels usuaris/es, ens hem vist obligats a modificar substancialment el procediments i plaços en la sol·licitud d'espais, per part d'entitats i usuaris del centre. Us volem demanar en aquest sentit comprensió, paciència i disculpes per les molèsties que us puguem d'ocasionar. Però esperem que pogueu entendre que es tracta per un bé comú com és el benestar de tots plegats.

Us adjuntem dos documents:

Document explicatiu - on s'informa de la normativa vigent en Fase II i de com hem adaptat aquesta normativa als processos de sol·licitud d'equipaments culturals en FASE II. ÉS IMPORTANT QUE US LLEGIU BÉ AQUEST DOCUMENT.

Igualment us adjuntem un formulari de sol·licitud que tal i com s'explica és el que haureu d'omplir i enviar per realitzar qualsevol sol·licitud. Mentre duri aquesta situació no es podrà fer sol·licitud d'espais per cap altre mitjà que no sigui aquest formulari i respectant els 5 dies d’antelació per qualsevol sol·licitud.

Agraïm la vostra comprensió  i estem com sempre al vostre costat per tal de solventar qualsevol dubte al respecte.

Darrera actualització: 09.06.2020 | 10:51