Barris

Sra. Marisol Garcia i Beneyto

Benvinguts i benvingudes a l'Àrea de Barris.

Permeteu-me que us expressi la meva satisfacció personal per poder ser la responsable dels barris del nostre poble. És una tasca agraïda i alhora compromesa amb tots els veïns i veïnes. Us vull expressar el meu compromís per atendre i estar al costat de tots els veïns de Palau i atendre les seves demandes.

Entenem que un ajuntament ha d'estar a prop del barris i crec que és de vital importància que les persones que tenim encomanada la gran tasca de representants públics anem a buscar el contacte directe amb la ciutadania per tal de saber i conèixer de primera mà les seves necessitats. Per aquest motiu hem posat en marxa la Delegació de Barris ubicada en el barri del Temple i que es troba operativa tots els divendres de 10 a 12h.

Des de l'Àrea que represento vull fer palès també el meu compromís i tota la meva dedicació a les associacions de barris, que com a interlocutors, són un mitjà molt útil, vàlid i necessari dins l'entramat associatiu del poble: l'Associació de Veïns de Can Bosc, l'Associació de Propietaris de Can Bosc, l'Associació de Veïns del Pla de Can Sala, l'Associació de Veïns i Propietaris del Barri de La Serra, l'Associació de Veïns de Moixerigues, Pont Trencat i Pont Romà, l'Associació de Veïns del Pont del Reguissol, l'Associació de Veïns del Temple... estic a la seva disposició.

Oficina ubicada en el poliesportiu del Temple, damunt la llar d'infants Sol Solet. - 08460 Santa Maria de Palautordera - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Sra. Marisol Garcia i Beneyto
Telèfon: 93 847 9633
Adreça electrònica: garciabmrs@smpalautordera.cat
Horari:  
Divendres de 10h a 12h.
Darrera actualització: 12.12.2019 | 12:03