Participació ciutadana

Sra. Glòria Caumons i Barceló

Seguirem apostant per la implementació de polítiques que fomentin la participació al nostre municipi. Entenem que les entitats i associacions de veïns són la millor de les eines per educar en participació i fer poble. Així doncs, seguirem recolzant a totes les entitats i associacions de forma transparent i inclusiva.  

Elaborarem, per primera vegada al nostre municipi, uns pressupostos participatius. Els pressupostos participatius són un exercici d’aprofundiment democràtic a través del qual les persones o entitats del municipi poden decidir de manera directa una part del pressupost públic. Entre d’altres, els pressupostos participatius permeten la participació directa de la ciutadania en l’elaboració dels pressupostos públics. Els ciutadans han de reflexionar entorn a les necessitats del seu municipi i prioritzar sobre les mateixes. I tot això a través d’un procés participatiu.

Per la primera edició dels pressupostos participatius ens centrarem en el col·lectiu més jove del municipi. Amb aquesta primera fase o prova pilot apostem per educar als més joves en participació ciutadana i, d’aquesta manera, també aconseguirem apropar-los a l’ajuntament.

Plaça de la Vila, 1, 2a planta - 08460 Santa Maria de Palautordera - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Glòria Caumons i Barceló
Telèfon: 93 847 96 33
Adreça electrònica: caumonsbg@smpalautordera.cat
Darrera actualització: 26.06.2023 | 13:43