L'Ajuntament dona molts ànims al CH Palautordera femení!

Dijous, 3 de juny de 2021 a les 00:00

Després de proclamar-se campiones de la Lliga Catalana, des de divendres a diumenge lluitaran amb tres equips més per una plaça d’ascens a València.

L’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ha fet arribar molts ànims a l’equip sènior del Club Handbol Palautordera femení, que a partir de demà divendres i fins aquest proper diumenge, 6 de juny, es jugarà l’ascens a la Divisió d’Honor de Plata. Després de proclamar-se campiones de la Lliga Catalana, per assolir l’ascens necessiten imposar-se també en una petita fase de grups que es disputarà aquest cap de setmana a València. Les palauenques s’hauran d’enfrontar a tres rivals com l’Easygas Berango Urduliz, el Sa Ferradura Ibizawireless Puchi i el Levante UDBM Marni, amb qui lluitaran per aconseguir una única plaça d’ascens.

El divendres jugaran la primera jornada contra l’Easygas Berango Urduliz; el dissabte, contra el Sa Ferradura Ibizawireless Puchi; i diumenge, l’última jornada contra el Levante UDBM Marni. En cas de quedar primeres de grup, es guanyaran l’ascens a la categoria de plata d’Espanya.

Des de l’Ajuntament us volem donar molts ànims, noies!

Darrera actualització: 03.06.2021 | 13:49

Imatges

L'Ajuntament dona molts ànims al CH Palautordera femení! L'Ajuntament dona molts ànims al CH Palautordera femení! L'Ajuntament dona molts ànims al CH Palautordera femení!