Campanya rasca i guanya "Compra a Palau - Tots hi guanyem!"

Dimarts, 15 de setembre de 2020 a les 20:30

El dissabte 9 de gener es va celebrar el sorteig final de la campanya de dinamització comercial “Compra a Palau – Tots hi guanyem!”. Aquest es va retransmetre en directe a través del compte d’Instagram de l’Ajuntament, on encara el podeu trobar.

D’entre totes les butlletes (premiades i no premiades) dipositades a les urnes de l’Ajuntament es van sortejar i repartir els tres premis finals:

  • 3.000 € - LA PALAUENCA DE NADAL per a Mariona Cabezudo Perxachs
  • 2.000 € - EL PALAUENC GRAN per a Sara Muñozo Guerra
  • 1.000 € - EL PALAUENC PETIT per a Nani Lluch Calomarde

Oficialment la campanya ha finalitzat, però aquelles persones premiades i els establiments comercials cal que recordeu la informació següent:

  • 1 de febrer de 2021: És la data límit per a canviar les targetes premiades. En el cas de no haver reclamat el premi, passada aquesta data, l’Ajuntament cedirà els premis a fins solidaris.
  • 1 d’abril de 2021: Aquesta és la data límit per a consumir els vals de compra dels premis de les targetes “rasca”.
  • 1 de juliol de 2021: Les tres guanyadores dels premis extraordinaris tenen fins al juliol per a consumir els seus vals de compra.

És per aquest motiu que recomanem mantenir els vinils de la campanya a tots els establiments comercials que hi han participat. D’aquesta manera les persones premiades podran identificar en quins establiments poden utilitzar els vals de compra.

Des de l’Ajuntament valorem molt positivament la incidència de la campanya. S’han assolit totes les fites marcades i ha tingut una molt bona acollida tant per part dels establiments comercials com de les palauenques i palauencs.

Gràcies a totes les parts implicades per fer possible la campanya “Compra a Palau – Tots hi guanyem!”

Darrera actualització: 15.01.2021 | 15:18