Comença la Campanya "Compra a Palau - Tots hi guanyem!"

Divendres, 1 d'octubre de 2021 a les 00:30

Avui 1 d’octubre comença la campanya de comerç “Compra a Palau, Tots hi guanyem” que s’allargarà fins al 6 de gener amb un total de 14.000 € en premis.

L'objecte d'aquesta promoció és dinamitzar les vendes dels establiments participants, a través de  la mateixa els clients. En comprar se’ls hi repartirà un “rasca i guanya”, en total es repartiran 75.000 targetes “rasca i guanya” on hi ha 597 amb premis amb valors de 10 fins a 300 €.  

L'objectiu  d'aquesta  campanya  és  incentivar  el  consum,  augmentar  les  vendes, fidelitzar i captar nous clients, així com sensibilitzar als consumidors de la importància de  mantenir el comerç local de  Santa Maria de Palautordera. Aquesta campanya està organitzada per l'Ajuntament de  Santa Maria de Palautordera en col·laboració  amb la Unió de Botiguers i Comerciants de Santa Maria de Palautordera (UBIC Palau).

Els premis dels “rasca i guanya” es lliuraran a l’Ajuntament i es podran bescanviar fins a l’1 de febrer de 2022. Consulta la resta de bases de la campanya a la imatge adjunta.

Des de l’Ajuntament valorem molt positivament la incidència de la campanya. S’han assolit totes les fites marcades i ha tingut una molt bona acollida tant per part dels establiments comercials com de les palauenques i palauencs.

Gràcies a totes les parts implicades per fer possible la campanya “Compra a Palau – Tots hi guanyem!”

Darrera actualització: 25.10.2021 | 09:25

Imatges

Compra a palai