La piscina de can Bosc s'obrirà l'11 de juliol amb cita prèvia

Dijous, 9 de juliol de 2020 a les 00:00

Com cada any a l'estiu s'obren les piscines municipals.

La primera en obrir va ser la piscina de la Font Martina el passat 24 de juny i ara toca el torn de la piscina de can Bosc que ho farà aquest proper dissabte 11 de juliol.

Enguany però, la situació provocada per la COVID-19 condiciona i modifica substancialment les condicions per accedir a les piscines municipals.

La normativa estatal en matèria de seguretat sanitària estableix en molts àmbits limitacions en l’aforament i en la necessitat de demanar cita prèvia. Les piscines recreatives d’estiu no en són una excepció.  En aquest cas la normativa obliga també a establir franges horàries d’ús d’aquest servei per tal de controlar l’aforament i delimitar dins la zona recreativa de la piscina parcel·les per a cada usuari o grups d’usuaris.

Per tal de fer  viable aquest servei, l’ajuntament posa en funcionament una aplicació mòbil on tothom que hi vulgui accedir podrà reservar un espai a través d'una plataforma ja està disponible i la podeu trobar aquí

D’aquesta manera l’ajuntament vol garantir el compliment del marc legislatiu excepcional provocat per la COVID-19 amb l’ús i gaudi per part de tothom del servei de piscina municipal.

Us agraïm un cop més la vostra comprensió i esforç davant una excepcional situació que mica en mica amb la col·laboració de tots sembla que anem superant.

Darrera actualització: 14.07.2020 | 15:13