Les escoles de Santa Maria de Palautordera segueixen actives

Dijous, 2 d'abril de 2020 a les 00:00

Les escoles mantenen les activitats educatives a través de les xarxes socials, del whatsapp, per correu o telefònicament amb els seus alumnes i amb les seves famílies, buscant recursos i permetent l’activitat educativa i afectiva en altres formats.

Han fet indagacions per veure quines famílies tenen més dificultat amb els recursos (qui no té xarxa o bé no té ordinador/tauleta...) i entre tots i totes estem buscant solucions per intentar garantir que els recursos arriben a tots i totes les alumnes, adaptant els formats segons la disponibilitat de cada família. Treballen des de casa re imaginen l’escola... amb teletreball, es continuen reunint telemàticament, suggereixen propostes pedagògiques diàries, tutorials, exercicis setmanals, vídeos per donar ànims als alumnes, vídeo de confinament, relació correus electrònics dels tutors i tutores, dels mestres, enllaços moodle...

També reben vídeos i fotos de les famílies els que els permet mantenir un cert feedback de tot el que us van proposant.

El servei psicològic i de logopèdia, la Carme i la Núria, també han canviat la seva manera d’arribar les famílies, coordinades com sempre amb les escoles continuen fent un seguiment amb els recursos de que disposen.

Les escoles bressol municipals tampoc s’aturen, envien comptes, receptes i diferents activitats per fer en família. Us adjuntem un recurs que ens han fet arribar per si en voleu fer ús

Activitat constant amb els seus alumnes de l’Escola d’adults.

L’escola de de Música tampoc s’ha aturat, ha enviat vídeo classes, exercicis per practicar a casa en família i individualment, mantenint un fedback amb cada profe per veure les dificultats.

És a dir, tots i totes aquest dies han hagut de reinventar l'escola a distància i això els ha dut força feina però el que segur ha estat és un bon aprenentatge.

Es manté un estret contacte amb SSSS i l’àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament per mantenir els seguiments de les famílies i alumnes amb necessitats educatives i socials i atendre les necessitats que van sorgint . Des de SSSS de l’ajuntament no han desatès l’atenció a les famílies i alumnes amb dificultats bàsiques alimentàries mitjançant targetes moneder.

Us convidem a seguir-los per les xarxes, trobareu moltes sorpreses.....

Escola Fontmartina

Escola Matagalls

Escola Pont Trencat

IE La Tordera

INS Reguissol

Darrera actualització: 03.04.2020 | 17:05