Si surts al carrer posa't la mascareta: «Palautordera responsable»

Dimecres, 13 de maig de 2020 a les 00:00

Tal com ha anunciat el Govern de la Generalitat el desconfinament de Catalunya de la crisi del coronavirus Covid-19 es farà per regions sanitàries.

Santa Maria de Palautordera pertany a la Regió Metropolitana Nord i, per tant, es troba en fase 0 de desconfinament. És a dir, en procés de preparació de la desescalada. En aquesta fase s’estableixen mesures d’alleujament comunes, com ara la sortida dels menors de 14 anys o dels adults per a la pràctica esportiva individual.També es reprenen parcialment les activitats econòmiques, com ara el petit comerç amb cita prèvia, i els restaurants i les cafeteries amb servei per emportar. Això vol dir que no podem fer tot el que voldríem o ens agradaria fer ja que el desconfinament s'anirà fent per fases, fins a quatre.

En aquest sentit, des de l'Ajuntament volem apel·lar a la responsabilitat individual de cada veïna i cada veí per complir estrictament el que podem fer en cada moment. Per poder sortir-nos-en cal la col·laboració de tothom. Per això, si surts al carrer posa't la mascareta i fem efectiu el lema "Palautordera responsable"

Darrera actualització: 20.05.2020 | 17:49