El mes de setembre tornen els cursos i tallers a Can Rahull

Dilluns, 3 d'agost de 2020 a les 00:00

Des de l'Àrea de Cultura i Joventut es posen en marxa els tastets i les inscripcions als cursos i tallers amb més de 20 propostes diferents.

INFORMACIÓ SOBRE LES INSCRIPCIONS ON-LINE

  • Del 14 al 18 de setembre: renovacions per els alumnes que han realitzat algun curs durant el 2n quadrimestre del 2019-20

  • Del 21 al 24 de setembre: noves inscripcions de nous alumnes

  • A partir del 14 de setembre i fins a cobrir places: inscripcions als tallers

Les renovacions i inscripcions es realitzaran on-line a través de la plataforma www.activitatspalau.cat (properament estarà publicada tota la informació). En el cas de les renovacions, aquells alumnes que vulguin tornar a realitzar el curs rebran un WhatsApp durant la segona setmana de setembre per procedir a la reserva de plaça i al pagament.

Si en el moment de fer la inscripció sorgeixen dubtes o problemes amb el web de ticketing hi haurà habilitat un servei d’atenció telefònica a Can Rahull (93 848 00 24) en horari  de dilluns a divendres de 10h a 13h i dimarts, dimecres i dijous de 16.30h a 19.30h.

Per consultar l’oferta de cursos i tallers fes clic aquí.

CURSOS I TALLERS TAMBÉ PELS JOVES!

Teatre juvenil, entrenament marcial i reforç de mates per a estudiants d’ESO són els cursos que s’impartiran aquest primer quadrimestre de 2020-21. A més a més, aquest any hi ha programat un curs gratuït de monitor d’educació ambiental per a joves de 16 a 29 anys. Per més informació i inscripcions contacte a info.imaginat.coop@gmail.com o al telèfon 677.30.17.33.

TASTETS DELS CURSOS I TALLERS

Com a novetat els tastets dels cursos es realitzaran on-line per a totes aquelles persones que vulguin conèixer més a fons alguna de les propostes. Els tastets es realitzaran el 8, 9 i 10 de setembre, seran gratuïts i tindran una durada de mitja hora. Per accedir-hi es farà a través del web de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera seguint els següents passos:

  1. Accedeix al link fent clic aquí

  2. Clica la proposta que t’interessi per saber el dia i hora del tastet

  3. Clica el link de Zoom de cada tastet

  4. Introdueix la contrasenya: CanRahull per començar el tastet en el dia i hora indicats

 

 

Darrera actualització: 08.09.2020 | 09:00