Queden anul·lades les classes dels tallers i cursos de Can Rahull del 1r quadrimestre, fins a nou avís

Dimarts, 20 d'octubre de 2020 a les 00:00

Davant la nova resolució aprovada pel PROCICAT per fer front a la segona onada de la pandèmia de la Covid-19, queden anul·lades les classes dels cursos i tallers que es realitzen a Can Rahull.

Entre aquestes mesures, destaquem la següent:

  • Els equipaments cívics han d'anul·lar tota l'activitat cívica i comunitària grupal que impliqui presencialitat. Excepte les intervencions socioeducatives, el suport escolar i el lleure educatiu, les activitats extraescolars.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera comunica la suspensió temporal, fins a nou avís, de l’activitat presencial dels cursos i tallers programats per aquest 1r quadrimestre. A partir d’aquest dimarts 20 d’octubre les activitat passaran a realitzant-se exclusivament on-line.

Tanmateix, i com apunta la resolució “queden excloses de la suspensió temporal les activitats d’intervenció socioeducativa a infants i adolescents, els programes joves entre 12 i 18 anys, l’educació en el lleure i els programes de suport juvenil”. Per tant, els cursos i intervencions dirigides als infants i joves continuen amb normalitat.

Actualment és imprescindible la reducció de l’activitat en aquests dies vinents per reduïr al màxim la interacció social.

Darrera actualització: 22.10.2020 | 11:33