L’aula d’entorn rural de Can Turró rep el distintiu Biosphere

Dimecres, 9 de juny de 2021 a les 00:00

L’acte d’entrega es va fer ahir per part del regidor de Turisme, Albert Ferrer.

L’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera va fer entrega ahir del distintiu Bioshere a l’aula d’entorn rural de Can Turró. El regidor de turisme Albert Ferrer va ser l’encarregat d’entregar aquest distintiu que certifica la seva aposta per al turisme sostenible.

El distintiu és atorgat per l'Institut de Turisme Responsable, un organisme vinculat a la UNESCO i soci de l'Organització mundial del Turisme. Es tracta d'una certificació pionera, basada en els 17 objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides integrats en l'Agenda 2030.

El segell Biosphere és un distintiu voluntari i independent que suposa una garantia per als visitants en matèria de qualitat i protecció de l'entorn natural, el patrimoni cultural i el desenvolupament local de la destinació.

En el marc del programa Biosphere, turisme responsable es treballa perquè la gestió de l'empresa en l'àmbit intern sigui òptima, sostenible i eficient mitjançant l'assessorament personalitzat d'experts i la implementació de manuals de bones pràctiques en referència als àmbits següents:

  1. Gestió sostenible
  2. Conservació i millora del patrimoni cultural
  3. Conservació ambiental
  4. Desenvolupament econòmic i social
  5. Qualitat i seguretat
  6. Implicació del client
Darrera actualització: 09.06.2021 | 12:09